Lars Høyer Christensen til Saphira Consulting

København 1. maj 2011

Lars Høyer Christensen tiltræder i dag som Senior Project Manager & Architect. Han har beskæftiget sig med SAP siden 1995, hvor han både har arbejdet som projektleder, arkitekt og implementeringskonsulent.

Lars har som certificeret Prince2 projektleder gennemført en lang række projekter som enten projektleder eller ansvarlig i programkontoret. Han har erfaring med både at styre projekter, hvor leverandøren har det samlede projektansvar og projekter, hvor han i et tæt samarbejde med kunderne har bemandet projekterne med interne medarbejdere og konsulenter fra andre konsulenthuse.

Lars har endvidere beskæftiget sig med opbygning og organisering af SAP Application Management, og han har i den forbindelse varetaget en række ITIL relaterede roller som blandt andet SAP Service Delivery Manager. Han har en baggrund som regnskabschef og ”controller”, og han udfylder også rollen som rådgiver og applikationskonsulent med fokus på intern- og ekstern økonomi i SAP.

Lars kommer senest fra en stilling hos Siemens. Han er uddannet i Forsvaret, har en HD og er p.t. ved at gennemføre en Master i IT-Ledelse og Strategi.

 

Yderligere information:

Partner Claus Hornbæk Nielsen

E-mail: claus.nielsen@saphiraconsulting.com Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Mobil: +45 30 78 45 81