Saphira Consulting nu officiel SAP Partner

København 24. oktober 2011

Saphira Consulting har haft et dedikeret fokus på at certificere sine konsulenter i de nyeste versioner af SAP’s software. Selskabet er nu officielt akkrediteret SAP Partner.

Konsolideringen har været massiv på det danske SAP-marked. Mange lokale SAP-huse er enten blevet opslugt af globale IT-mastodonter, eller de har fusioneret med hinanden for at kunne klare sig i den intensiverede konkurrence.

Saphira Consulting har valgt at gå imod strømmen. Vi satser på en kerne af nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne konsulenter, der de seneste måneder er blevet testet og certificeret af SAP. Det har resulteret i, at vi nu officielt kan kalde os SAP Community Partner og medlem af SAP PartnerEdge for Services Partners.

Selvom vi er en fleksibel og pragmatisk konsulentvirksomhed, har vi adgang til et omfattende leverancenetværk med flere tusinde SAP-konsulenter og avancerede data centre over hele verden, så vi altid kan tilbyde solide løsninger til konkurrencedygtige priser. Netværket stilles til rådighed af vores strategiske samarbejdspartner Fujitsu, der både er akkrediteret Global SAP Services Partner, Global SAP Hosting Partner og Global SAP Technology Partner.

 

Kontaktinformation:

Lars Rossau:

Mobil: +45 30 78 45 80

E-mail: lars.rossau@saphiraconsulting.com